Garaže

Montažne limene garaže izrađujemo kao metalne montažne konstrukcije, po principu mini–hale, od profilnih cevi, elemenata i panela.
Garaže isporučujemo sa krovom na dve vode (dvostrani) i sa krovom na jednu vodu (jednostrani) i u tom slučaju nagib krova može biti uzdužni odnosno poprečni. Kakav će krov biti zavisi od zahteva naručioca odnosno njegovih potreba. Konstrukcijski obe varijante krova su prihvatljive i statički proračunate odnosno u praksi proverene.
Montažne garaže imaju konstrukciju zaštićenu antikorozivnom bojom u dva premaza. Elementi montažne garaže oblažu se limenim profilisanim rebrastim panelima, pocinkovanim ili pocinkovano – plastificiranim u boji debljine 0.55 ili 0.65 mm u zavisnosti od panela.
Konstrukcija se izrađuje od profilnih debelozidnih cevi 30 x 30 mm i 30 x 60 mm. Montažne garaže sastoje se od 8 odnosno 10 elemenata što zavisi od modela, elementi se izrađuju u radionici, zatim se dovoze kamionom i montiraju na pripremljenim površinama: temelj, betonska ploča, behaton, travnjak, nasip i slično.